ZEN-Colloidaal Zink & Koper Water

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende
€ 55,00 € 50,00 (inclusief 6% BTW)
Aantal

ZEN-Colloidaal Zink & Koper Water - 1 Liter

ZEN-COLLOIDAAL Zink & Koper - 20 PPM Zink & 2 PPM Koper

Dubbel geïsoleerde perfect ronde deeltjes met het hoogst mogelijke zetapotentiaal van colloïde, gemeten bij: -60 Millivolt. Een volgens unieke method geproduceerd colloidal Zink & Koper. Gemaakt van zuiver gedistilleerd water met daarin 20 ppm Zink en 2 ppm Koper (parts per million) negatief geladen deeltjes tussen de 0,35 en 5 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgroote & ppm) zijn crucial voor een ideale opname van colloidal Zink en Koper. Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarode ultravioletstraling doorlaat. Hierdoor is ons product langer houdbaar.

Gebruik en dosering: Onderhoudsdosering: 30 ml per dag. Even onder de tong houden alvorens door te slikken. U kunt de dosering verdelen over 3 maal 10 ml. per dag

Samenstelling: 1000ml gedistilleerd en gedemineraliseerd water met 20 mg/l (20 ppm) Zink en 2 mg/l (2 ppm) Koper (Zincum & Cuprum). T.H.T. zie onderkant verpakking

 

Ter bevordering van uw geluk en

ontvankelijkheid voor een wonder in geval van:

immuunsysteem

kraakbeen

bindweefsel

huid

brandwonden

metabolisme

virussen & paracieten

groei achterstand

centrale zenuwstelsel

hartfunctie

Bloedarmoede

Zink & Koper 
Zink en koper moeten in combinatie gesuppleerd worden (ratio 10:1). Zink is een antioxidant en is belangrijk voor een goed werkend immuunsysteem. Het ondersteunt de huidfunctie en regeneratie van kraakbeen en bindweefsel. Het verbetert het metabolisme en werkt antiviraal. Een zinktekort kan resulteren in groeiachterstand, een slecht functionerend immuunsysteem en bloedarmoede. 
Koper is betrokken bij vorming van bindweefsel, het ijzermetabolisme, het centrale zenuwstelsel, pigmentvorming van huid en haar, de warmtehuishouding, het cholesterolmetabolisme, het immuunsysteem en de hartfunctie. Koper wordt ingezet als remedie tegen grijze haren, brandwonden, bloedarmoede, parasieten en virale infecties. 
In combinatie werkt zink met koper als een echte immuun - booster!

 

© 2013 - 2018 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel