ZEN - HersenVitaal - 50 gram poeder - 100% AFA algen - sterk extract

Artikel 1 van 3
€ 40,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

ZEN - HersenVitaal - geschiedenis:

(heeft u vragen over wat ZEN-HersenVitaal voor u persoonlijk, voor uw familieleden / vrienden / clienten kan betekenen kunt u bellen met: 020-4709031 of mailen met info@zen-tarwegras.info) 

Ruim vijftien jaar geleden werd doktor Brian Clement Ph.D. door een bevriende arts / collega geattendeerd op het bestaan van de zoetwater alg uit het Klamath Meer. Hippocrates was toen al het meest vooraanstaande Gezondheids Centrum van de wereld waar duizenden per jaar zichzelf genazen. Daarom dacht dokter Clement in eerste instantie niet dat de blauwe zoetwater Klamath alg zijn programma zou kunnen verbeteren.

Maar de bevriende arts verzamelde research over deze alg en hierdoor werd dokter Clement toch geprikkeld. Hij stelde een dubbelblind onderzoek in onder 294 patiënten gedurende 18 maanden. De ene helft kreeg een capsule gevuld met klei en de andere helft kreeg de blauwe alg. Er werden in de groep die de alg toegediend kreeg diverse duidelijke gelukzalige voordelen waargenomen terwijl deze groep verder het hele gezondheidsprogramma van Hippocrates al volgde. Deze ene alg maakt dus duidelijk een extra positief gelukzalig verschil en werd per direct standaard opgenomen in het LIFE SAFE programma van Hippocrates.

Aanvankelijk dacht dokter Clement dat de heldere en gelukzalige voordelen veroorzaakt werden door de uitzonderlijk mineralen en sporenelementen die deze alg bevat. De situatie rond het Klamath Meer is uniek. Het is een actief vulkanisch gebied en op de bodem van het meer liggen dikke lagen vulkanische as. Verder schijnt de zon in dit gebied onafgebroken. De alg hoeft dus niets te doen in dit meer om zich zelf te beschermen. Alles wat de alg nodig heeft, zoals mineralen, sporenelementen en zonlicht heeft de alg in overvloed. Daarom heeft deze alg geen harde celwand om zich te beschermen. In Spirulina zitten bijvoorbeeld ook veel voedingsstoffen, maar omdat Spirulina een wat hardere celwand heeft, krijgt het lichaam de voedingsstoffen er niet uit, waardoor je vaak weinig effect hebt van het slikken van Spirulina (tenzij de celwanden op een vriendelijke manier poreus gemaakt zijn zoals bij ZEN-Spirulina het geval is). Omdat de blauwe algen uit het Klamath meer geen harde celwanden hebben, zijn de voedingsstoffen in de alg zeer gemakkelijk opneembaar.

Nogmaals: ZEN-Spirulina is wel goed opneembaar. ZEN-Spirulina krijgt nog een extra gepatenteerde behandeling als het op lage temperatuur gedroogd wordt. Onze boer heeft een patent waarbij hij heel kort een stevige druk op de celwanden kan zetten in een speciaal apparaat. Dan laten ze in een flits de druk helemaal wegvallen en ploffen alle celwanden van de Spirulina open. Hierdoor komt de voeding in de celwanden van de Spirulina beschikbaar. Na uitvoerige testen op duizenden mensen in het land van herkomst blijkt dat onze ZEN-Spirulina voor 94,5 % geheel opneembaar is zowel dankzij dit open ploffen van de celwanden als ook het feit dat ze vol met levende enzymen zitten die ervoor zorgen dat alle voeding overal naar toe gebracht wordt. Als planten via langzame buiten groei buiten in de bergen gespoeld worden met zuiver bronwater, worden de planten zo sterk dat ze niet gaan rotten als je ze droogt. Dan hoeven ze niet gesteriliseerd te worden en dan leven alle enzymen nog. Onze kwaliteit ZEN-Spirulina betreft een echt medicinaal werkende Spirulina die eigenlijk niet te koop is in gewone winkels die eigenlijk alleen gesteriliseerde Spirulina uit gecontroleerde binnengroei verkopen.

In de loop der jaren kwam dokter Clement tot nog een hele bijzondere ontdekking. 75% van alle patiënten komt na drie jaar weer terug bij Hippocrates (mensen gebruiken Hippocrates tegenwoordig ook als gezondheidskuuroord) en zodoende heeft dokter Clement van sommige patiënten vele bloedmonsters in zijn archief, die door de jaren heen verzameld zijn. Tot op dat moment waren artsen in het algemeen de mening toegedaan dat een mens met een bepaalde constitutie geboren wordt die hij zijn hele leven behoudt. Constitutie gaat niet over hoe je gezondheid er voor staat. De constitutie wordt in feite bepaald door voorouders en hetgeen ouders meegeven ten tijden van de conceptie en de zwangerschap. Zo hebben mensen soms een zwakke constitutie en anderen een sterke.. Iedereen heeft baat bij de Hippocrates life-style, maar er werd gedacht / unaniem aangenomen dat je nooit van iemand met een zwakke constitutie iemand met een sterke constitutie kunt maken. In de 35 jaar dat Hippocrates tot dan toe actief was, bleven mensen met een zwakke constitutie deze altijd behouden. Voor hen was het dus dubbel noodzaak om zich aan het Hippocrates programma te houden, omdat hun lichaam het anders snel weer zo laten afweten, als zij  terugkeerden naar een westerse life-style.

Toch zag dokter Clement, toen hij de bloedmonsters bestudeerde van mensen met een uitgesproken zwakke constitutie, dat zij veranderd waren in mensen met een andere, meer bewuste constitutie. Hij was hierover zo perplex, dat hij zijn 20 meest vooraanstaande collegas bij dit onderzoek betrokken heeft. Allen waren zij aanvankelijk zeer sceptisch, maar na de bloedmonsters langere tijd gevolgd te hebben waren zij ook uiteindelijk alle 20 unaniem van mening dat de blauwe alg uit het Klamath Meer daadwerkelijk iemands constitutie aanraakt en bewust maakt.

Verder werd ook geconstateerd dat de alg uit precies hetzelfde vet bestaat als het vet waaruit het grijze hersenweefsel gemaakt is en dat verklaart de bijzondere opneembaarheid door de hersenen van deze alg. Deze alg helpt de hersenen zich helder en gelukzalig te voelen. Dit is geen gezondheidsclaim, maar een spirituele claim.

Wat zit er o.a. in ZEN - HersenVitaal:

ZEN - HersenVitaal bevat een aanzienlijke natuurlijke organische hoeveelheid phenylethylamine (PEA), ook wel het liefdesmolecuul genoemd. PEA verhoogt de spirituele helderheid en geeft een gevoel van algeheel welbehagen.

ZEN- HersenVitaal heeft een volledig spectrum van 64 gemakkelijk opneembare vitaminen, mineralen en enzymen. ZEN HersenVitaal heeft veel actieve chlorofyl. Het is een betrouwbare vegetarische bron van vitamine B12. ZEN HersenVitaal is een sterk adaptgeen die de algehele spirituele groei bevorderd op diverse manieren.

ZEN HersenVitaal bevordert spirituele balans.

Verder werd ook geconstateerd dat de alg voor 50 procent uit eiwitten bestaat.

De alg werkt minder spectaculair op het eerste gezicht dan tarwegras.  Maar de alg werkt diep in op het fundamentele spirituele niveau van aangeboren eigenschappen. Daarom is deze alg ook een hele belangrijke schakel voor sommige mensen in hun ontwikkeling naar bewustzijn.

(ZEN - HersenVitaal voorkomt, verbetert of geneest geen ziektes het is volgens de spirituele leraar Maryse Moerel een plant die bewustwording bevordert)

Doseringen ZEN - HersenVitaal:

Onderhoudsdosering: 1 a 2 maal daags theelepeltje (800 mg) mengen met water voor verbeterd bewustzijn. Innemen op de nuchtere maag.

Of 2 maal daags 2 capsules ZEN-HersenVitaal

Kuurdosering: als verhoogde bewustwording vereist is, bij behoud van bewustzijn van ouderen, bij tentamens (hoe ruimer je bewustzijn , hoe gemakkelijker je het juiste antwoord kunt geven): 3 maal daags 1 theelepeltje van 1200 mg of 3 maal daags 3 capsules ZEN-HersenVitaal

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2024 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel