alg. verkoopvoorw.

Algemene voorwaarden ZEN-tarwegras.nl

Indien u een bestelling plaats bij ZEN-tarwegras.nl, dan verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

Orderbevestiging

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW.

Bestellen, betalen en levering van de producten

Na ontvangst van de orderbevestiging dient u het totaalbedrag van de bestelling binnen zeven dagen over te maken naar bankrekeningnummer 42.83.37.503 t.n.v. M.A.F. Moerel met in de omschrijving uw factuurnummer en uw achternaam. U kunt ook direct betalen met iDEAL, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht! Hoe werkt iDEAL? Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

* U plaatst een bestelling van een of meerdere producten
* Kies vervolgens iDEAL als betaalmethode
* Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
* U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
* Alle betaalgegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
* Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
* U ontvangt een betaalbevestiging van uw bank
* U keert terug naar de webwinkel ZEN-tarwegras.nl de bestelling én betaling zijn geslaagd!

Verzenden

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling binnen enkele dagen (mits voorradig) aan postvervoerder PostNL aangeboden ter verzending. U krijgt een bericht zodra uw bestelling verstuurd is. Is een bepaald product niet op voorraad dan staat dit bij het specifieke product erbij vermeld. U krijgt altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan u van ons gewend bent, met hierbij vermeld de verwachte levertijd. Na verzending van uw bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Pakketpost wordt over het algemeen binnen 1 à 2 werkdagen aan u geleverd. U kunt 24 u per dag uw bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt door ZEN-tarwegras.nl verwerkt van maandag t/m vrijdag, van 09.00-16.00 uur. Om 16.00 uur worden bestellingen aangeboden aan de postvervoerder, gelieve hier rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestelling. U kunt uiterlijk tot 15.00 uur bestellen als u wilt dat uw pakket diezelfde dag nog wordt aangeboden. Wij doen hiervoor ons best maar het kan voorkomen dat wij het pakket pas de dag volgende op uw bestelling kunnen verzenden.

Bestelling zelf afhalen op ons vestigingsadres:

U kunt ook uw bestelling komen ophalen op onze afhaallocatie in Amsterdam: ZEN-Tarwegras p/a Gallery Spirit – van Breestraat 2A – 1071ZP Amsterdam (Noord Holland) en ter plekke afrekenen, of het factuurbedrag vooraf per bank overmaken. Wij beschikken niet over een pinautomaat, gelieve daarom contant af te rekenen en gepast te betalen. Een bestelling kan alleen opgehaald worden nadat hiervoor een afspraak is gemaakt per telefoon (020-4709031) of  per e-mail (info@zen-tarwegras.info) en door de ZEN-tarwegras.nl is bevestigd per e-mail. U ontvangt een e-mail als uw bestelling klaar staat met daarbij het adres van de afhaallocatie!  Wij zitten vlakbij de artiesteningang van Het Concert gebouw in Amsterdam Oud-Zuid. Voor snel afhalen kunt u de auto op de stoep voor onze deur parkeren met de knipperlichten aan. Verder is er meestal voldoende betaalde parkeergelegenheid in de straat. Neem het liefst uw bankpas mee, want de meeste parkeerautomaten accepteren alleen nog bankpas met pin of met chipknip. Met het openbaarvervoer neemt u de trein naar Centraal Station en gaat met lijn 2 of lijn 5 naar het van Gogh Museum waar u uitstapt. Met het van Gogh Museum aan uw linkerhand loopt u de straat uit, steekt de van Baerlestraat over en loopt de Willemsparkweg in. U neemt de eerste straat aan uw linkerhand, de Alexander Boersstraat en na nummer 19 gaat u rechtsaf de van Breestraat in. Daar belt u aan bij de eerste deur aan uw rechterhand op de van Breestraat nummer 2A, bij ZEN-Tarwegras en Gallery Spirit.


Verzend- en verpakkingskosten

Voor het verzenden van uw bestelling worden de standaard tarieven gehanteerd van de postvervoerder. De verzendkosten van kleine (platte) bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspost) bedragen € 3,00. Grotere bestellingen vallen onder pakketpost tot 10 kg, de verzendkosten zijn dan: € 8,05. Wij berekenen geen verpakkingskosten zoals verzenddozen en noppenfolie. Cadeaus pakken wij, op uw verzoek, altijd gratis voor u in. U dient dit wel uitdrukkelijk bij uw bestelling te vermelden in het `opmerkingen-veld`. Standaard worden producten niet als cadeau verpakt.

Voor verzendingen buiten Nederland gelden de tarieven in onderstaande tabel.

 

0-2 kg

2-5 kg

5-10 kg

10-20 kg

20-30 kg

Retourservice Uitklaring

EUR 1

€14,30

€20,80

€26,30

€35,30

€42,45

Gratis

EUR 2

€19,80

€26,30

€32,30

€41,30

€49,70

Gratis

EUR 3

€20,60

€27,60

€33,60

€43,60

Geen aanbod

Gratis

Wereld

€25,60

€35,60

€59,60

€106,60

Geen aanbod

Gratis

Bestemmingen

EUR 1

België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden

EUR2

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

EUR 3

Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland

Wereld

Alle overige lande

 

Ruilen, retourneren en herroepingsrecht

U heeft zeven dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen of retourneren van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend, ongebruikt en in de originele verpakking. Wanneer het product verpakt zit in beschermend noppenfolie of karton dan mag u dit er natuurlijk wel uithalen, echter mag u het product niet gebruiken/consumeren. U kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment, of u krijgt een tegoedbon, wanneer er op dat moment niets naar uw keuze bij is. Wilt u uw aankoop ontbinden NA ontvangst van de goederen dan kunt u gebruik maken van uw "herroepingsrecht". Conform de wet "Koop op afstand" heeft u na ontvangst van de goederen 14 werkdagen de tijd om uw koop te ontbinden, zonder opgaaf van reden. De zichttermijn van 14 werkdagen gaat in op het moment dat u de goederen in ontvangst neemt en wij aan onze verplichtingen hebben voldaan. Na ontbinding van de overeenkomst storten wij uw aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op uw rekening. Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze verzendkosten voor rekening van de klant zijn. Dit geldt ook voor het opnieuw opsturen van producten (bij ruilen) van ZEN-Tarwegras naar de klant, ook dan zijn de extra gemaakte verzendkosten voor rekening van de klanten. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor rekening van de klant. Dit geldt ook wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht. U kunt alleen op geldige wijze uw overeenkomst met ons herroepen als u binnen 14 dagen na ontvangst van uw product het modelformulier voor herroeping van de overeenkomst volledig ingevuld aan ons retour zend via de post of via de e-mail. Hieronder kunt u uw herroepingsformulier downloaden.

Download hier uw modelformulier om uw overeenkomst te herroepen.

Klachten / garantie

Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neemt u dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. In principe heeft u een maand standaard garantie op uw product, deze gaat in bij het in ontvangst nemen van uw product. Wij kopen medicinale planten rechtstreeks in van de telers en laten ze met een vliegtuig vervoeren zodat de lijnen heel kort zijn en we sturen onze producten liever niet langs allerlei fabrieken om ze te verpakken, sealen, etc.  Hier vullen wij de meeste planten zelf met de hand af in donkerglas met een goed afsluitbaar deksel. Sommige potten zijn dus NIET geseald, maar worden gewoon luchtdicht afgesloten d.m.v. een verende plastic inlage in de dop die elke keer na gebruik de mogelijkheid biedt om de pot luchtdicht af te sluiten. U kunt dan ook geen potten afwijzen en retour zenden omdat ze niet geseald zijn. 

Vervoersschade

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt over het retourneren van de zending en uw producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: verzuimt u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij u de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden u de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder.

Overeenkomst

Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

Prijsafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring

ZEN-tarwegras.nl verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar info@zen-tarwegras.nl
 

 

ZEN-Tarwegras is een handelsnaam van Gallery Spirit

Vestigings adres ZEN-Tarwegras en Gallery Spirit: van Breestraat 2A - 1071 ZP Amsterdam

www.zen-tarwegras.nl - email: info@zen-tarwegras.nl

Tel: 020-470.90.31 - Fax: 020-67.17.954

Bank: 42.83.37.503 t.n.v. M.A.F. Moerel te Amsterdam 

IBAN code: NL 12ABNA0428337503, BIC code: ABNANL2A

BTW nr: NL124987345B01 - KVK: 33230460

 

 

 

© 2013 - 2024 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel