ZEN - BiestBoost - normale pot met 200 gram poeder - 97 immuumfactoren en 87 groeifactoren!

Artikel 1 van 1
€ 55,00 (inclusief btw)

ZEN-BiestBoost

(dit product voorkomt, ondersteunt of geneest geen ziektes)

ZEN-BiestBoost is hét super voedsel ter versterking van het immuunsysteem. ZEN-BiestBoost wordt gemaakt van alleen de allereerste biest van de koe.

Wat zit in ZEN-BiestBoost

ZEN-BiestBoost bevat tenminste 97 immuunfactoren en 87 groeifactoren. ZEN-BiestBoost bevat zeer hoge concentraties mineralen (magnesium, zink, selenium) en vitaminen (A, C, D, B1, B2, B12) en bestaat o.a. uit 97 soorten immuun factoren en 87 verschillende groeifactoren.

Door het hoge gehalte aan eiwitten (proteïnen) en probiotica is ZEN-BiestBoost uitermate voedzaam.

De in ZEN-BiestBoost aanwezige groeifactoren stimuleren algeheel gevoel van vitaliteit en daarmee welbehagen.

Toepassing

ZEN-BiestBoost is een zuivelproduct, maar de moleculen lijken totaal niet op melkmoleculen. ZEN-BiestBoost is nagenoeg identiek aan het menselijke moedermelk, maar dan 100 keer zo krachtig. ZEN-BiestBoost is in vele recepten te gebruiken, maar het mag niet verhit worden boven de 40 graden Celsius omdat het dan zijn werkzaamheid verliest. ZEN-BiestBoost is heerlijk in combinatie met bijenpollen, Goji bessen en/of andere bessensoorten. Ook is het prima te mixen door je favoriete smoothie of shake.

Oorsprong

ZEN-BiestBoost, ook wel “biest” genaamd, is de melk die afgegeven wordt door Bovine koeien binnen de eerste 6 uren na de geboorte van hun kalf. Melk die na de eerste 6 uur wordt afgegeven door het dier heet overgangsmelk. Helaas verkopen veel bedrijven hun overgangsmelk als wonder product, maar dit is niet hetzelfde. ZEN-BiestBoost is van biologisch gehouden koeien (dus geen vaccinaties!) en de melk is pas afgetapt nadat de kalveren hun aandeel hebben gekregen en vast is gesteld dat ze niets tekort komen. De moleculaire structuur van runderbiest is identiek aan het menselijke moedermelk.

Hoeveelheid en dosering

Gebruik dagelijks 1 theelepel (3 gram) ZEN-BiestBoost. Een pot ZEN-BiestBoost bevat 200 gram poeder voor ruim twee maanden.

In typische gevallen: 3 maal daags 3 gram

Atleten

ZEN-BiestBoost wordt veel gebruikt door topatleten om de sportprestaties en het uithoudingsvermogen tot een maximum te verhogen.

Breed spectrum immuunfactoren

ZEN-BiestBoost bestaat voor 100% uit echte biest en is een mengsel van de biest van vele verschillende biologische Bovine koeien, waardoor het een veel breder spectrum aan immuunfactoren en andere voedingsstoffen bevat dan de biest van één biologische koe.

India

In het Indiaase veganistisch voedingspatroon Rishis wordt al duizenden jaren biest gebruikt onder de ouderen.

Lactose

ZEN-BiestBoost bevat nagenoeg geen lactose, waardoor het ook geschikt is voor de meeste mensen die allergisch zijn voor lactose of lactose intolerant zijn.

Ingrediënten

100% pure biologische runderbiest van de eerste 6 uur na de geboorte

© 2013 - 2024 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel