ZEN - Aardings Bedlaken 70x200x30 cm (tevens tegen elctro smog)

Artikel 2 van 10
€ 501,00 (inclusief btw)

De belangrijkste plek die stralingsvrij behoort te zijn is de slaapplek. Hier komen uw fysieke verdedigingsmechanismen tot rust en zijn zij dus minimaal. De aardings laken biedt een nieuwe manier om elektrische straling en de daarbij komende biologische veranderingen in uw lichaam te voorkomen.

De laken is een luxe onderdeken die bescherming biedt tegen elektrische straling (e-smog) en het lichaam ontlaadt. De aardings laken biedt deze bescherming eigenlijk op een heel eenvoudige manier: het bevat een geaard microrasterwerk van Biologa®, die over de gehele oppervlakte van het matras komt te liggen.

Biologa®

Dit microraster zorgt ervoor dat elektrische straling onder en om uw bed, uw lichaam niet meer kan bereiken. Het beschermt u daarmee tegen deze e-smog gedurende uw slaap. Omdat het raster geaard is, ontlaadt het uw lichaam van de overdag opgebouwde elektrische spanning (elektrostress). Deze ontlading ontspant lichaam en geest, waardoor u beter slaapt.

Melatonine

Beschermd slapen op de aardings laken houdt het natuurlijke proces van de aanmaak van het hormoon Melatonine in stand. Dit hormoon wordt 's nachts aangemaakt en is essentieel voor een goede nachtrust. Het heeft ook veel andere belangrijke functies zoals het opruimen van gifstoffen, het ondersteunen van het immuunsysteem en het verminderen van stress.

Meetsysteem

Met het meegeleverde meetsysteem kunt u zien hoe het opgelopen spanningsvoltage van uw lichaam direct terugloopt bij gebruik van de laken.

De aardings laken, slapen zonder elektrosmog

Slapen op de aardings laken beschermt u tegen de aanwezige elektrische straling en geeft u uw onbezorgde nachtrust terug.

InnerWise One – Symbool

Om geopathologische belasting in de slaapkamer te verminderen, en in het ideale geval te neutraliseren, is op de aardings laken het Inner Wise One sysmbool aangebracht. Dit symbool bestaat uit 16 miljoen kleuren en geeft een energetische ruimteharmonisatie. Het Inner Wise One symbool is veelvoudig getest en geeft uitstekende resultaten qua energetische werking en geneeskrachtige energieën. Het werkt als een autonoom therapiesysteem. In de eerste week kan het onder andere tot een verandering in het droomgedrag leiden.

© 2013 - 2024 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel