1 uur lifestyle consult met Maryse Moerel

Artikel 8 van 13
€ 70,00 (inclusief btw)

Hippocrates Health Training in NL door Hippocrates Health Instructor Maryse Moerel

80 Jaar geleden begon Ann Wigmore, geboren in Lithuania (1909 – 1994), met het gebruik van tarwegras loten, omdat ze zelf ernstig chronisch ziek was en niets meer leek te helpen. Op haar ziekbed kwamen gedachten terug aan haar grootmoeder die haar had opgevoed en natuurgenezer was van het dorp waarin zij woonden. Als klein meisje maakte Ann mee dat vele gewonde soldaten naar hun huisje werden gebracht en dat haar oma dag en nacht in de weer was de soldaten te helpen hun wonden te verzorgen met planten en kruiden. Ann herinnerde zich de kracht van jonge tarweloten en begon ze zelf te kweken en tot sap te persen. Zienderogen knapte Ann op. Het wonder dat Ann in haar eigen lichaam bewerkstelligd had bleef niet onopgemerkt en langzaam maar zeker kwamen er steeds meer mensen naar haar huis voor raad en daad. Om al de benodigde jonge loten te kweken nam Ann een tuinman in dienst. Uiteindelijk was deze tuinman, die zwaar lichamelijk werk verrichtte, zo onder de indruk van de werking van tarwegras dat hij besloot een jaar lang uitsluitend te leven op de sap van tarwegras en andere jonge loten die hij kweekte. Hij verklaarde aan het eind van het jaar dat hij zich fitter voelde dan ooit tevoren.

Op een dag vond een rijke dame heil bij Ann en bood haar een gebouw in Boston aan. Ann verhuisde naar Boston en jarenlang kwamen mensen van heinde en verre naar het centrum van Boston voor raad en daad.

Om de toenemende stroom patiënten te kunnen bedienen verhuisde het centrum ruim 30 jaar geleden naar West Palm Beach Florida onder leiding van doctor Brain Clement PhD en doctor Anne Maria Clement PhD, die voor haar huwelijk met doctor Clement al een natuurkliniek in Zweden had.

In het Hippocrates Health Institute leren jaarlijks duizenden mensen hoe zij met behulp van life style veranderingen zichzelf kunnen sterken. Maar ook topsporters kunnen er leren hoe ze hun prestaties kunnen maximaliseren.

Sinds jaar en dag verzorgt het Hippocrates Health Institute ook opleidingen waarin mensen getraind worden om de Hippocrates lifestyle aan derden over te brengen. Maryse Moerel heeft voorjaar 2012 haar opleiding aan het Hippocrates Health Institute Summa Cum laude afgerond en kan u in het Nederlands of Engels van A tot Z uitleggen hoe de Hippocrates lifestyle in elkaar zit, zodat u met behulp van deze lifestyle zelf aan de slag kunt voor uw eigen vitaliteit.

Ieder onderdeel van de lifestyle is zorgvuldig getest en bij Hippocrates zijn ze, na decennia wetenschappelijk onderzoek, erachter gekomen welke reiniging, welke planten, welke vormen van bewegen en welke emotionele-/mentale veranderingen, het snelst uw eigen vitaliteit op gang helpen.

Als u interesse heeft om uw eigen vitaliteit te maximaliseren, dan kunt u in samenwerking met Maryse Moerel twee verschillende dingen doen.

U kunt een verblijf van 3 weken of langer boeken in het Hippocrates Health Institute. Hier leert u in korte tijd, omgeven door prachtige tropische tuinen, hoe de lifestyle in elkaar zit. Maryse Moerel kan u helpen met het boeken van een vlucht/verblijf dat bij u past (er zijn verschillende huisvestingsopties tijdens uw verblijf die uiteenlopen in prijs en kwaliteit). U haalt meer rendement uit uw verblijf als u een keer een consult boekt van een uur waarin we een en ander voor bespreken, zodat u met minder stress de eerste week van het programma doorkomt. Verder is het goed om u alvast lichamelijk voor te bereiden op een verblijf, zodat u minder ontgifting verschijnselen krijgt in de eerste week van uw verblijf en beter “bij de les” kunt blijven. U moet rekenen op ongeveer 7.000 euro voor een verblijf van 3 weken. Dit is voor verblijf (4.400 goedkoopste kamer), opleiding, sappen, eten, beweging, sauna, onderzoek en therapieën + 1.200 vluchten + 500 super foods + 500 euro additionele therapie specifiek voor jouw situatie + 100 taxies + 300 zakgeld.

U kunt ook een trainingstraject hier in Nederland aangaan met Maryse Moerel. U komt dan 10 maal 2 uur langs voor een consult gedurende 5 of 10 weken afhankelijk van hoe snel u wilt leren. Consults zijn 50 euro excl. 21% BTW en een trainingstraject van 20 uur komt neer op 1.000 euro excl. 21% BTW.  Komt u met meerdere personen dan dalen de gemiddelde kosten per persoon, u kunt ons bellen voor een prijsopgave.

Iedere week kunt u met een bepaald aspect van de lifestyle aan de gang en daarmee oefenen in uw eigen huiselijke omgeving. Aan het begin van ieder consult kunt u vragen stellen over zaken waar u thuis tegenaan gelopen bent. U krijgt een praktische hands-on training die op uw behoefte afgesteld kan worden. Bent u bijvoorbeeld meer een hart mens, dan werken we gewoon samen met de planten in onze eigen keuken. Bent u meer een hoofd mens, dan is er ruimte om u precies uit te leggen waarom bepaalde planten nou precies essentieel zijn om uw vitaliteit te behouden.

 Onderdelen van de training

1. reiniging – groentesappen – sprout sappen – levend alkalisch water

2. darmreiniging

3. zelf leren sprouten van direct eetbare sprouts en sprouts die gezaaid worden op aarde

4. optimale beweging ter ondersteuning van vitaliteit

5. gebruik van super foods

7. leren maken van smooties

8. leren maken van notenmelk

9. leren maken van ontbijt – lunch – avondeten

10. leren maken van lekkernijen

11. omgaan met keuken apparatuur

12. lekkernijen uit de de-hydrator

13. zelf hulpmiddelen voor thuis

14. diverse paardenkuren in ernstige situaties

15. optioneel: tantra advies inzake verbetering intieme relaties

16. optioneel: herprogrammering cel geheugen n.a.v. emotionele trauma’s

17. optioneel: leren hoe je op emotioneel en mentaal gebied positief kan stof wisselen met je omgeving.

18. Optioneel: hoe vitaal om te gaan met baby’s – kinderen - pubers

U kunt ook een zogenaamde “Crash Course” Boeken. U komt dan een dagdeel (4 uur training – kosten: 200 euro excl. 21% BTW) waarin aan u de hoofdlijnen van de Hippocrates lifestyle uiteen worden gezet, zodat u aan het eind van de training een globaal idee heeft van waarom de Hippocrates lifestyle zo succesvol is. Ook artsen kunnen op deze manier kennis maken met de Hippocrates lifestyle die in onze ogen staat voor de nieuwe vitaliteit van de toekomst.

Consults vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-18.00 uur

Consult boeken via: Tel. 020 - 470 90 31

Consults kunnen ook telefonisch plaatsvinden. U belt dan op een afgesproken tijdstip naar Tel. 020 - 6717557 of u bezoekt Maryse Moerel persoonlijk op:

van Breestaat 2A

1071 ZP Amsterdam

(betaald parkeren in de straat mogelijk met bankpas of chipknip)

© 2013 - 2024 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel