ZEN -Tarwegras - 5 grote potten met ieder 300 gram poeder - 1500 gram inhoud totaal - kuur voor 10 maanden

Artikel 9 van 10
€ 325,00 € 285,00 (inclusief btw)

Waarom kunt u beter ZEN-Tarwegras gebruiken?

ZEN-Tarwegras levert u als enige in NL / Europa een ongeëvenaarde krachtige kwaliteit tarwegras. Deze kwaliteit is te kostbaar om op grote schaal verkocht te kunnen worden via het normale winkel model. Dat is dan ook de reden dat u deze kwaliteit niet in gewone winkels en web-shops onder bekende merknamen kunt kopen. Wij importeren in 1,5 dag rechtstreeks van de allerbeste biologische boer voor Tarwegras.  Altijd vers, altijd betaalbaar.

 

Doseringen ZEN-Tarwegras tabletten, tabl. a 500 mg

Aanvangsdosering (tevens onderhoudsdosering): 2 maal daags 5 tab op de nuchtere maag. Deze dosering ten minste 2 weken aanhouden.

Dosering voor als je het gevoel hebt dat het te snel gaat: de eerste week 2 maal daags 2 tabletten per dag. De tweede week 2 maal daags 3 tabletten. De derde week 2 maal daags 4 tabletten en de vierde week 2 maal daags 5 tabletten.

Dosering kan geleidelijk opgevoerd worden  naar 3 maal daags 10 tabletten.

ZEN -tarwegras is een organisch product! U moet ZEN - tarwegras zien als voedsel en niet als een samengestelde pil. Net zoals u worteltjes of spinazie eet, zo eet u tarwegras. Tarwegras is in de "Raw Food Wereld" super voedsel nummer 1 ter wereld.

 

Zwangere vrouwen

Zwangere vrouwen kunnen ZEN - tarwegras tabletten/poeder innemen tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Als je pas tijdens de zwangerschap of borstvoeding begint met ZEN - Tarwegras, dan de dosering langzaam in 50 dagen opvoeren tot 10 tabletten per dag.

Schema voor het opvoeren van de tabletten voor zwangere vrouwen: dag 1+2+3+4+5: 1 pil, dag 6+7+8+9+10: twee pillen, dag 11+12+13+14+15: drie pillen, dag 16+17+18+19+20: vier pillen, dag 21+22+23+24+25: 5 pillen, dag 26+27+28+29+30: 6 pillen, dag 31+32+33+34+35: 7 pillen, dag 36+37+38+39+40: 8 pillen, dag 41+42+43+44+45: 9 pillen, dag 46+47+48+49+50: 10 pillen. Na 50 dagen slik je aldus 5 in de ochtend en 5 in de avond. Juist tijdens de zwangerschap heeft de vrouw extra hoogwaardige voeding nodig.

 

1. Algemene Informatie over ZEN - tarwegras tabletten

ZEN - tarwegras heeft voor u de meest gunstige plaats voor de teelt van tarwegras op de wereld uitgezocht. Tarwegras wordt overal geteeld, maar uit onderzoek is gebleken dat de voedingswaardes sterk kunnen verschillen. Daarom is het ook van groot belang dat de tarwegras geteeld wordt in een gebied waar de bodem de hoogste concentraties aan mineralen bevat.

ZEN - tarwegras groeit op uitgestrekte vruchtbare gronden waar de klimatologische omstandigheden het meest gunstig zijn voor de buitengroei van tarwe. Hier kan het gras BUITEN groeien onder veel direct zonlicht, waardoor tarwegras de hoogste concentratie chlorofyl bevat ooit gemeten, waar ook ter wereld. Dit komt omdat ZEN - tarwegras in de herfst geplant wordt. Het groeit dan net boven de grond voordat de winter begint. In de winter wordt het zo koud dat de groei weken tot stilstand komt. Het piepjonge gras verdwijnt dan onder de sneeuw waarbij alleen de sterkste loten overleven. Als in het voorjaar het gras heel langzaam begint te groeien wanneer de dagen warmer worden, wordt de jonge loot geoogst net voor de zogeheten "jointing stage". Precies op het moment voordat het gras zich gaat verbreden en uitgroeit tot een tarweplant, bevat zij de hoogste concentraties aan mineralen, vitaminen, spore elementen en enzymen. Juist de hele langzame groei door de koude winter heen maakt dat het tarwegras ruim de tijd heeft gehad alle voedingstoffen uit de vruchtbare bodem op te nemen. Nergens ter wereld is de tarwegras zo voedzaam als in het gebied waar ZEN – tarwegras haar tarwegras vandaan haalt.

 

De telers:

De telers zijn integere boeren, met meer dan 30 jaar ervaring in het telen van tarwegras. De oogst wordt uitvoerig op voedingswaardes gecontroleerd en uiteraard werken deze telers biologisch en ecologisch verantwoord. Er wordt niet gespoten en er wordt geen kunstmest gebruikt.

 

Wat zit er in ZEN-Tarwegras:

ZEN - tarwegras bevat bijna alle ruim 100 verschillende mineralen, vitamine en sporenelementen die het menselijk lichaam nodig heeft en het bijzondere is, dat de elementen organisch en in de juiste verhoudingen zijn, zodat ze zonder moeite opgenomen kunnen worden door het menselijk lichaam

 

Werking van ZEN-Tarwegras:

A. De hoge concentratie aan chlorofyl in tarwegras bevordert de aanmaak van hemoglobine in het lichaam. Hierdoor wordt meer zuurstof getransporteerd door het lichaam heen. De extra hemoglobine geeft extra zuurstof aan alle weefsels in het bloed, waardoor het lichaam zich fitter voelt.

B. De hoge concentraties aan voedingsstoffen in tarwegras voeden het lichaam beter dan vitaminepillen, omdat de voedingsstoffen in ZEN - tarwegras in de juiste organische samenstelling voorkomen. Bovendien zijn de voedingsstoffen in ZEN - tarwegras opneembaar, omdat de enzymen in tact zijn vanwege het drogen van de jonge tarwegras loten onder de 40 graden Celsius.

C. ZEN - tarwegras is een balans middel. Door de werking van voeden en zuurstof toename in het bloed gaat het gehele lichaam lekker in zijn vel zitten. Hierdoor ervaren gebruikers meer "zin in het leven" en zien zij het leven zonniger in. De geest wordt kalmer en daardoor krijg je meer geduld en uithoudingsvermogen in lastige of veeleisende situaties.

 

Productie van ZEN - tarwegras Tabletten:

Na het oogsten van het tarwegras, moet het verwerkt worden tot tabletten. Dit gebeurt met zeer professionele machines die het verse gras in 2 tot 3 seconden op een lage temperatuur van net beneden de 40 graden Celsius, dehydrateren.

De tarwegras is dan geheel gedroogd en de kostbare mineralen, vitaminen, sporenelementen en enzymen zijn nooit warmer geworden dan 40 graden Celsius waardoor ze in optimale conditie blijven. Dit is vooral belangrijk voor de enzymen die geheel afsterven als ze boven de 40-42 graden Celsius verhit worden. ZEN - tarwegras pillen zijn aldus van zogeheten ”Raw Food” kwaliteit. Je noemt voedsel pas "Raw" als het een zuiver biologisch en plantaardig product betreft dat nooit verhit is geweest boven de 40-42 graden Celsius zodat maximale voedingswaarden behouden zijn. Uit langjarig wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat voeding die haar eigen levende enzymen bevat voor 80% meer opneembaar is dan voeding die door verhitting enzym loos gemaakt is.

ZEN - tarwegras gebruikt voor haar tabletten en poeder alleen tarwegras dat in de herfst gezaaid en ontkiemd is en dat vervolgens door de winter heen in rust verkeerd heeft, om uiteindelijk in de lente heel langzaam tot groei te komen, omdat het gras dan de hoogste concentraties aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en enzymen bevat. Daarom is er maar 1 tarwegras oogst per jaar. Om het hele jaar verse tarwegras te kunnen leveren, wordt de oogst, nadat het in 2 tot 3 seconden gedroogd is, razend snel diepgevroren zodat er geen enkele verandering in de nutriënten van het gras meer plaatsvindt. Pas als er tabletten of het poeder benodigd zijn, wordt het gras uit bevroren toestand verwerkt. Die pillen en dat poeder worden per vliegtuig binnen 1,5 dag rechtstreeks aan ZEN - tarwegras in NL geleverd en liggen dus niet eindeloos in groothandels of in winkelschappen. Bij ons wordt het gras meteen in bruin glas gedaan en wordt het bewaard in een donkere kelder die altijd droog en koel is. Als u bij ons bestelt bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Als u elders tarwegras aantreft die verpakt is in papieren zakken, aluminium zakken of plastic potten dan kunt u meteen al aan de verpakking zien dat uw leverancier geen verstand heeft van hoe de kracht en de kwaliteit van het product behouden moet worden. Producten die onder grote merknamen verkocht worden zijn over het algemeen veel te lang op de schappen geweest alvorens ze bij u in de winkelwagen belanden. Wij leveren uitsluitend compromisloze kwaliteit.

 

Verse geperste tarwegras of ZEN -Tarwegras tabl. of poeder :

Verse tarwegras groeit in NL in kassen. De omstandigheden in kassen zijn veel minder gunstig dan de omstandigheden waarin ZEN - tarwegras buiten onder de zon groeit. Het thuis telen van tarwegras is goed mogelijk, maar het kost veel tijd en liefde. Vooral in de winter, als het binnen geteeld moet worden krijg je door gebrek aan ventilatie al heel snel schimmel. Het gebruik van vers geperst tarwegras uit Hollandse kassen en het gebruik van ZEN - tarwegras tabletten vullen elkaar aan. Wij bij ZEN -tarwegras persen zelf dan ook in de ochtend verse tarwegras omwille van de levendige vibratie van dit sap en slikken zowel in de ochtend en in de avond de tabletten vanwege hun uitzonderlijke voedingswaarden en zonlicht chlorofyl. Vaak is vers persen praktisch niet mogelijk. De kosten van vers persen zijn hoger, vers persen kost veel meer tijd en er is een speciale dure persmachine de zogeheten “Greenstar” voor nodig. Ook als je op reis bent is vers persen niet haalbaar. En natuurlijk kun je de vitale kracht van een plant die in 14 dagen in een kas opgroeit niet vergelijken met een plant die 3,5 maand buiten heeft gestaan en de sneeuw overleeft heeft en die gebruikt wordt door ZEN-Tarwegras.

ZEN - tarwegras tabletten bieden onder alle omstandigheden uitkomst. Ook uitsluitend gebruik van ZEN - tarwegras tabletten geeft u bijna alle unieke voordelen van dit wonderbaarlijke Super Voedsel.

© 2013 - 2024 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel