Love & Truth Water - 1 liter - Heilige Solfeggio Herz Frequenties (pure liefde en loslaten oude patronen die belemmeren)

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 60,00 (inclusief btw)

Werking & Dosering:

Frequentietherapie kan als preventieve geneeskunde worden beschouwd omdat het tot doel heeft emotionele en mentale onevenwichtigheden te behandelen voordat ze dieper in het lichaam vast gaan zitten en tot ziektes leiden. Zodra het emotionele evenwicht is hersteld, kan het aangeboren zelfgenezende vermogen van het lichaam actief worden.

Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van fysieke pijn of ongemak. De definitie van gezondheid is echte vrijheid van beperkingen, op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Het Love & Truth Elixir kan zeker diegenen helpen die hun fysieke gezondheid willen verbeteren door stress en cortisol-spiegels te verlagen, wat een grote oorzaak is van ontstekingen en pijn. Echter ze bieden zoveel meer. Het uiteindelijke doel van deze remedie is geluk en gemoedsrust. Love and Truth Elixir kan ons helpen ons leven te leiden zoals het bedoeld is, door ons doel te vervullen met liefde, geluk en in vrijheid van alle beperkende invloeden die we onderweg kunnen tegenkomen.

Dosering:

Voor therapeutisch gebruik, tegen gevoelens van eenzaamheid en hopeloosheid, stimulatie van spirituele groei en herstel van de connectie met gelukkige gevoelens: 4 x 4 druppels per dag of 2 maal 7 druppel per dag

Dit Elixer kunt u ook naar eigen behoefte gebruiken. Als feestelijk drankje kunt u borrelglaasjes schenken van 30 ml. Ook doseringen van 10 of 20 ml per dag zijn al ruim voldoende en dan kunt u maanden met de fles doen. In druppelvorm gaat u met het hele gezin een jaar toekunnen. U kunt bijvoorbeeld ook 20 druppels in een gezonde smoothie voor de kinderen doen en er eindeloos plezier van hebben. In ons drukke pragmatische leven is het belangrijk om ook herinnert te worden aan de frequenties van pure Waarheid en Liefde en deze te gebruiken in onze beslissingsprocessen zodat we verstandigere keuzes kunnen maken voor onszelf en de wereld om ons heen. 

 

Ingrediënten: heilige Solfeggio-frequenties, pure essentiële oliën van grapefruit, citroen, pepermunt, gember en kaneel, 5% pure alcohol, gedestilleerd water

Deze remedie bevat de heilige Solfeggio-frequenties:


174 Hz – Pijn en stress verlichten

174 Hz Kan pijn, stress verlichten en de concentratie verbeteren. Geeft een gevoel van veiligheid aan de organen in het lichaam en het is vooral heilzaam als het gaat om pijn in de onderrug, voeten en benen.

285 Hz – Genezend weefsel en organen

285 Hz Helpt bij het behandelen van kleine verwondingen en interne wonden in het lichaam. Helpt bij het herstellen van schade aan de organen en het repareren van cellen.

396 Hz - Schuld en angst bevrijden

Voor degenen die worstelen met verlies. Deze frequentie kan schuldgevoelens, angst en verdriet helpen elimineren.

417 Hz - Situaties ongedaan maken en verandering faciliteren

417 Hz Markeert de aanvang van een nieuw begin en verwijdert negatieve energie uit het lichaam, huis en kantoor.

528 Hz - Transformatie en wonderen

528 Hz is een van de krachtigste frequenties, de frequentie van pure liefde, met een diepgaand effect op ons welzijn. Deze frequentie kan verbeelding, intentie en intuïtie activeren. Deze 'liefdesfrequentie' doet de spiritualiteit ontwaken.

639 Hz - Relaties verbinden

639 Hz kan verbinding bevorderen en turbulente relaties met vrienden, familie en de gemeenschap om je heen herstellen.

741 Hz - Ontwakende intuïtie

741 Hz Resoneert met de intuïtie en zorgt voor het oplossen van problemen. Bevordert mentale helderheid en kan ook worden gebruikt om mensen te helpen die worstelen met chronische pijn.

852 Hz - Terugkeren naar spirituele orde

Brengt jouw spiritualiteit weer in balans. Deze frequentie zal je helpen om op een dieper niveau verbinding te maken met het universum en je eigen bewustzijn.

963 Hz – Goddelijk Bewustzijn of Verlichting

Dit is de hoogste van de 9 hoofdfrequenties en staat bekend als de 'frequentie van de goden'. Deze frequentie kan ruimte creëren voor eenheid met jezelf, anderen, de wereld en eenheid met de spirituele wereld. Brengt je voorbij de illusie van afgescheidenheid waardoor eenzaamheid verzacht.

Ster van Bethlehem bloemenessence

De Star of Bethlehem Bach-bloemenremedie neutraliseert de effecten van verdriet en stimuleert het positieve potentieel van innerlijke kracht. Omgaan met de naweeën van shock en trauma. Geeft troost en verzacht je pijn en verdriet.

 

© 2013 - 2023 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel