Complete Brain Scan met BioResonantie - 30 min

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 50,00 (inclusief btw)

Complete Brain Scan Bio-Resonantie 30 min

In deze scan bekijken wij uw hersenfrequenties die afgegeven worden door de verschillende onderdelen van uw hersenen. Ook kijken we naar uw zenuwstelsel. Verder bekijken we of er bepaalde nutriënten tekorten spelen of dat de hersenen toxines kwijt moeten. Het balanceren en stimuleren van de hersenen met frequenties, het aanvullen van tekorten en het opruimen van toxines kan u helpen met: Jet Lag, Brain Fog, evenwichtsstoornissen, concentratieproblemen, leerproblemen zoals o.a. dyslexie, dyscalculie, adhd, ADD, belasting met verdovingen.

U krijgt een aanbeveling welke supplementen u persoonlijk nodig heeft voor uw hersenen en zenuwstelsel.

 

Hoe werkt bioresonantie?

Met behulp van onze bio resonantiefrequentie meter kunnen we zonder tussenkomst van een therapeut uw lichaam rechtstreeks meten en vragen naar de meest fundamentele bokkades die ten grondslag liggen aan uw klachten. Ook als u nog geen klachten heeft, kunnen we al inzien waar klachten zullen ontstaan naar aanleiding van processen die niet meer optimaal verlopen. Op deze manier kunt u klachten in de toekomst voorkomen. Wij persoonlijk geven de voorkeur aan regelmatige preventieve gezondheidszorg, voorkomen is beter dan genezen.

Bio resonantie maakt onder andere gebruik van de elektromagnetische trillingen van uzelf. De zwakke elektromagnetische trillingen ontstaan door chemische processen in uw cellen. De elektromagnetische signalen, die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van elektrodes worden opgevangen via twee kabels die met een frequentie meter worden verbonden. In het apparaat worden de signalen gefilterd, versterkt of ze worden “tegen gekoppeld” en daarna naar uw lichaam teruggestuurd via de handvaten die u vasthoudt.

In de frequentiemeter worden door een filter de harmonische en disharmonische trillingen van elkaar gescheiden. Harmonische wordt beschouwd als gezond, disharmonische als schadelijk.

De harmonische trillingen worden versterkt of verzwakt teruggeven, de disharmonische trillingen kunnen elektronisch in hun spiegelbeeld (180 graden fasedraaiing) worden teruggekoppeld.

Bij de bio-resonantie behandeling worden uit de ultra fijne lichaamseigen signalen precies die passende frequenties gevormd die gericht de positieve energieën stimuleren en de ziekmakende tegen koppelen.

Op deze manier kunnen we al uw organen in hun kracht zetten en uw lichaam aanzetten tot het opruimen van ziekteverwekkers en gifstoffen.

Inmiddels is wetenschappelijk vastgesteld dat ons DNA zich kan gedragen als een opgerolde antenne die gevoelig is voor laagfrequente elektromagnetische velden. De frequentiemeter heeft een “database” met tienduizenden van deze frequenties speciaal om het DNA te helpen.

In de frequentiemeter zitten meer dan 100.000 frequenties opgeslagen die het lichaam weer in balans kunnen brengen. De frequenties die precies op maat voor uw lichaam worden uitgerekend met behulp van de rekenkracht van een computer, kunnen in de behandeling op 3 manieren op uw lichaam worden overgedragen: door middel van twee staven die u vasthoudt, door een lichtlaser, door de frequenties in een homeopathische verdunning op een vloeistof te zetten die u thuis kunt blijven doorgebruiken.

De volgende oorzaken van een verstoring kunnen o.a. zichtbaar gemaakt worden:

- de balans en onbalans van de organen en orgaansystemen

- geblokkeerde energie (meridianen, chakra's)

- immuunsysteem verstoringen

- verstoringen autonoom zenuwstelsel

- cel activiteit en communicatie (stofwisseling van en tussen de cellen)

- tekorten aan vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren, enzymen

- voedselintoleranties en overgevoeligheden

- allergieën

- verstoringen van het spijsverteringssysteem

- dysbiose in de darmen

- emotionele/psychische onbalans

- schimmels, bacteriën, parasieten en virussen

- toxische stoffen

- hormonale onbalans

- verstoringen door problemen met het gebit

- verstoringen door aandoening aan de nek- en rugwervels

- stralingsbelasting (Electro smog, geopatrische belasting)

- miasmen (overgeërfde verstoringen)

- littekenstoring

- vaccinatie belastingen

 

© 2013 - 2023 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel