Flesje met Heilige Solfeggio Herz Frequenties (pure liefde en loslaten oude patronen die belemmeren)

Vorige Artikel 2 van 2
€ 25,00 € 20,00 (inclusief btw)

Ingredienten: water, alcohol 5%, essentiele olien & Solfeggio frequenties.

 

Solfeggio Frequenties:

1) 396Hz –Bevrijding van angst De bron van wijsheid penetreert de geest en het hart in deze harmonische vibratie en verwijdert de blokkades die voor echte vrede liggen. Waar geheugen wordt hersteld waardoor de luisteraar toegang krijgt tot innerlijke wijsheid en weten. De invloeden van kracht en gelijkmoedigheid bereiden de weg voor naar bevrijding.

2) 417Hz – Transmutatie(omzetten van energieën of herscheppen) Het zien van waarheid staat de luisteraar toe om moeilijkheden en tegenslagen om te zetten in vrede. Het brengt orde en innerlijk luisteren naar nieuwe hoogten van zelftransformatie. De innerlijke gids of het ware zelf ontwaakt, corrigeert en ordent relaties en communicatie door dat de expressie van heldere visie en kracht in werking treedt.

3) 528Hz -DNA reparatie(Wonder) Intuïtie wordt uitvergroot en leidt de kwaliteit van de Rede, waarmee de bron van wijsheid en licht door de herinnering van het wonder wordt herontdekt in elk moment. De luisteraar heeft contact met zijn/haar kracht en vrede als hun doel zich ontvouwt door middel van vrije wil en goddelijke wil.

4) 639Hz – Relationele harmonisatie De persoonlijke geest wordt gevuld met de invloeden van balans, gezondheid en rust. Innerlijke tegenstellingen worden overstegen.

5) 741Hz – Expansie van bewustzijn Deze frequentie ontvouwt heldere visie en opent de potentie van een mind die zelfbeschikkend en zelfkracht heeft;geordend en vrij. Innerlijke kracht wordt geoptimaliseerd en opent een kanaal naar gezuiverde expressie van liefde en betekenis.

6) 852Hz – Ontwaken van intuïtie Deze frequentie schept kracht door de herkenning dat de luisteraar verbonden is met de bron van alle ware kracht. Intuïtie en emoties verbinden zich met elkaar en het ware innerlijke doel wordt ontsluierd.

© 2013 - 2024 ZEN - Tarwegras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel